www.imediawebstudio.com

USLUGE
iMedia je mala kreativna grupa specijalizovana za web dizajn i web razvoj. Svojim klijentima nudimo usluge vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.

 

Web design
Web dizajn
 
Web razvoj
Izradom web sajtova se bavimo od 2001. godine i do sada smo kreirali preko 50 uspešnih sajtova. Pri izradi koristimo raznovrsne vrhunske alate kojima kreiramo ne samo vizuelno privlačne, već i krajnje funkcionalne sajtove.
  Dinamičke interaktivne sajtove razvijamo koristeći Joomla! CMS (Content Management System). CMS se koristi kako za male sajtove tako i za kompleksne web aplikacije. Brzi razvojni proces nam omogućava efikasnu izradu raznovrsnih rešenja.
         
Maintenance
Održavanje sajtova
  Flash
Flash animacije
Naš primarni interes je da klijentu obezbedimo kvalitetnu dugoročnu uslugu jer su potrebe za daljim razvojem i osvežavanjem sajta uvek prisutne. Ukoliko nam poverite održavanje sajta, on će uvek biti ažuran, funkcionisaće ispravno i biće optimizovan za pretraživače.   Da bi vaš sajt imao dodatnu vrednost i interaktivnost, nudimo vam kreiranje upečatljivih multimedijalnih animacija. Tu spadaju uvodne Flash animacije, kompletni sajtovi u Flash-u, Flash baneri, kao i bilo koji drugi Flash element.
         
Korporativni identitet
  SEO
Optimizacija za pretraživače
Bez obzira na veličinu firme ili vrstu delatnosti kojom se bavite, za firmu je veoma važno da poseduje prepoznatljiv korporativni identitet. Naši iskusni dizajneri su posvećeni razvoju upečatljivog dizajna koji vam pomaže u kreiranju konzistentnog korporativnog identiteta.   Web sajt koji se nalazi na vrhu liste pretraživača ima mnogo veću posetu od konkurentnih sajtova. Naš rad je usmeren ka efikasnijem formatiranju sadržaja, strukture i koda vašeg sajta, kako bi se što bolje pozicionirao na listama pretraživača.

 

  Usluge

Web dizajn

Web razvoj

Održavanje sajtova

Flash animacije

Korporativni identitet

Optimizacija za pretraživače

Reč klijenta

 Izuzetno smo zadovoljni proizvodima i uslugama koje nam je pružila iMedia.
Ne samo da su kreirali vrhunski web sajt za našu kompaniju, već su bili i vrlo odgovorni prema svim našim zahtevima.  

Simon Clarke
Chief Executive Officer
IFES Ltd, London

 BETA je veoma zadovoljna funkcionalnošću i izgledom veb sajta BETA OTS i mišljenja smo da u mnogome doprinosi kvalitetnom grafičkom predstavljanju Agencije.  

Zorica Filipović
Marketing Manager
Novinska agencija BETA, Beograd

 Izuzetno sam zadovoljan kvalitetom sajta koji je IMEDIA napravila. Sposobnost prilagođavanja klijentovim željama, moderan pristup radu i vrhunski profesionalizam su ostavili veliki utisak na mene kao klijenta.  

Nikola Vučetić
Direktor
SA & NI teniski klub, Beograd